donderdag 27 januari 2011

IT ALDE TSJERKJE IN VOORJAARSSTEMMING

De galerie start dit nieuwe jaar op 5 februari met een OPEN HUIS en een tijdelijke tentoonstelling van eieren van diverse pluimage.




Van gastexposant Loekie Langendoen van Kaarsenrecycling "Het Tweede Lichtje" uit De Pol (Ov.) zijn ei-kaarsen met mozaiek, stippen en bloemen in verschillende maten en kleuren te zien. Aangevuld met kaarsen in vrolijke voorjaarstinten.
Door recycling van kaarsrestanten werpt zij een nieuw licht op "afval".
Duurzame en sfeervolle kaarsen om in uw huis alvast het voorjaar te laten beginnen.




Gastexposant Tineke Santema uit Gytsjerk stelt haar met knipkunst gedecoreerde eieren tentoon. Voor het versieren van de eieren laat zij zich inspireren door merklap- en folkloremotiefjes, bloemen en hartjes. Ook maakt ze geboorte-eieren met een meisje of jongen en de geboortedatum. Ze gebruikt eieren van onder meer kip, duif en eend. Ook is er door haar gemaakt stro-vlechtwerk te zien.


Deze gecombineerde tentoonstelling is van 5 februari tot en met 31 maart.

Tijdens het open huis van 5 februari zal Tineke Santema aanwezig zijn om haar knipkunst te demonstreren en over haar passie te vertellen. Ook de leden van het Kreatief Kollektief zijn van de partij met demonstraties van hun ambachten.
In de galerie vindt u verder keramiek, metaalwerk, Hindelooper schilderwerk, kaarten en decotasjes, quilts en patchwork, sieraden, mozaïek en glaskunst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten