zondag 20 november 2011

WINTERMARKT MILDAM

Traditiegetrouw wordt er richting het einde van het jaar Wintermarkt gehouden in Mildam. Deze keer op zaterdag 26 november.
In galerie It Alde Tsjerkje, bloemsierkunst Trienke Reitsma, Hof van Schoterland en de PKN kerk (allen aan de Schoterlandseweg en op loopafstand van elkaar) vindt men creatieve en kunstzinnige zaken zoals op hout geschilderde vogels, speksteen objecten, sieraden, hoeden, homemade gebak en jam, honing, decoupage, kaarten, keramiek, glaskunst, dierschilderijen, zeepkettingen, houten gebruiksartikelen en nog veel meer.

Nieuw dit jaar zijn een vijftal inloopworkshops in It Alde Tsjerkje. U kunt naar believen en tegen een kleine vergoeding aanschuiven om een glazen hanger te mozaïeken, een kerstkaart of een sieraad te maken, van klei een potje te draaien op de draaischijf of het Hindelooper schilderen eens te proberen.

Verder vindt u bij It Alde Tsjerkje een boekenkraam waarin naar hartenlust gezocht kan worden naar net dat ene boek. De opbrengst hiervan is voor het onderhoud van het kerkje.

De dag wordt muzikaal omlijst door twee trekzakspelers die hun vrolijke noten op diverse locaties zullen laten klinken.

Het Kreatief Kollektief heet u van harte welkom tussen 10.00 en 17.00.
Gratis toegang en geen parkeergeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten