donderdag 28 november 2013

BLOKFLUITTRIO "BLOKNOOT" TREED OP TIJDENS OPEN HUIS

Het OPEN HUIS van zaterdag 7 december wordt opgeluisterd door een optreden van blokfluittrio "Bloknoot". Dit trio bestaat uit Tiny Scholten uit Heerenveen en haar muzikale vriendinnen Ginie en Marijke. Zij spelen barok en renaissance muziek op onder anderen sopraan-, alt-, tenor-, bas- en grootbasblokfluit. Alle drie dames hebben onafhankelijk van elkaar op volwassen leeftijd kennis gemaakt met de blokfluit. Mede door hun gezamenlijke blokfluitdocent Paul v/d Voort hebben zij elkaar leren kennen. Door zijn inspirerende manier van lesgeven zijn ze enthousiast geworden voor de blokfluit en hebben bij hem meerdere fluiten leren bespelen.
Zij brengen deze middag bekende en minder bekende kerstliedjes ten gehore.


Tijdens het Open Huis is ook iconen schilderes Veronica Huitema uit Heerenveen aanwezig om het schilderen van iconen te demonstreren en de bezoekers hier van alles over te vertellen. De tijdelijke expositie van haar iconen duurt nog tot en met 21 december.


De 7 leden van het Kreatief Kollektief zijn aanwezig om de bezoeker informatie te geven over hun diverse creatieve technieken zoals glas in lood, mozaïeken, patchwork en quilten, 3-d kaarten maken, keramieken, pentekenen en schilderen, metaalkunst, textielkunst/weven.

Ter bevordering van de decembersfeer worden er (desgewenst) glühwein en warme chocolademelk geschonken.

U bent van harte welkom en de entree is gratis.
Open: woensdag tot met met zaterdag van 14 - 17 uur.
Graag tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten