dinsdag 29 juli 2014

KLEURRIJK KERAMIEK JAYANNE REDDY

In onze galerie is van 2 augustus aanstaande (Open Huis) tot en met 3 oktober het kleurrijke keramiek te zien van Jayanne Reddy.

Jayanne woont sinds kort samen met haar man, zoon, hond, 2 katten en drie kippen en een haan in Marum, Groningen. Na lang zoeken hebben zij hier hun droomhuis gevonden met in de tuin een prachtig atelier. Momenteel zijn ze druk bezig met het opknappen van dit atelier zodat ze na de zomer open kunnen gaan voor publiek.


Vanuit haar atelier maakt Jayanne theepotten, vogelhuisjes, klokken en andere kleurrijke keramiek objecten. In de ruim 20 jaar dat zij met klei werkt heeft zij ontdekt dat haar hart ligt bij de toegepaste kunst. Jayanne heeft haar opleidingen gedaan in Wales aan Gwynedd College of Arts en aan Falmouth College of Arts. Hier heeft zij alle diverse keramiek technieken geleerd.

Jayanne heeft haar werk al op veel verschillende plekken kunnen laten zien. Onder andere in Aberystwyth, Falmouth, Londen, Amsterdam en momenteel staat haar werk bij galerie Dubio in Den Haag maar nu dus ook in Mildam.

Tijdens het Open Huis van 2 augustus is Jayanne aanwezig om de bezoeker te vertellen over haar werk. Ook de leden van het Kreatief Kollektief zijn die middag voltallig aanwezig om uitleg te geven over de techniek waarmee zij hun kunstzinnige uitingen maken.

OPENINGSTIJDEN
WOENSDAG TOT EN MET ZONDAG 14.00 - 17.00

1 opmerking:

  1. Mijn bevindingen:
    http://jurjenkvanderhoek.tumblr.com/post/96640217399/keramiste-jayanne-reddy-legt-geen-ziel-in-haar-werk

    BeantwoordenVerwijderen