woensdag 29 oktober 2014

OPEN HUIS

Zaterdag 1 november houden we in de galerie weer een OPEN HUIS.
De leden van het Kreatief Kollektief zijn dan aanwezig om te demonstreren hoe hun werk gemaakt wordt en kunnen hier uitleg over geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn mozaïek, glaskunst, patchwork, pentekenen, edelsmeden of beeldhouwen.

Tot en met 21 december kunnen bezoekers kennis maken met het werk van kunstenares Jopie Hacquebord uit Doorn. Zij schildert, aquarelleert, etst en tekent. Vaak voert ze een onderwerp uit in meerdere technieken. Dit kan bijvoorbeeld een landschap zijn (ter plekke gemaakt), een zelfportret, naaktmodel, een dier of een onderwerp van een foto. Er is sprake van realisme.


Van te voren weet ik niet wat het eindresultaat zal zijn aldus Jopie; het schilderen zelf is belangrijk. Het vraagt intensief kijken, concentratie en vechtlust om het werk tot een goed einde te brengen en ze laat zich graag verrassen door het eindresultaat. In het kerkje zullen landschappen in olieverf techniek te zien zijn. Jopie is tijdens het open huis van 1 november in het kerkje aanwezig.

Vanaf heden is in het kerkje ook een piano aanwezig welke gebruikt gaat worden bij kleinschalige muziek optredens en indien mogelijk tijdens open huis. Er is in het kerkje gelegenheid om een kopje thee of koffie te drinken.

Open van woensdag tot en met zondag van 14.00 - 17.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten