zaterdag 26 januari 2019

EXPOSITIE AQUARELLEN GREET PAULIDES

Galerie Mildam opent weer haar deuren na de winterstop. Op zondag 3 februari beginnen we met een Open Huis en een nieuwe tijdelijke expositie van werk van Greet Paulides.

Greet Paulides is een schilder met voorkeur voor landschappen vastgelegd in aquarel. Zij is geboren in Utrecht en woont nu al meer dan 45 jaar in Mildam. Als kind tekende ze al graag en toen ze ouder werd bekwaamde en ontwikkelde zij zich meer en meer. Nu al meer dan 40 jaar lid van schildersclub "de Munnik" waar zij meerdere leraren heeft meegemaakt. Ook heeft zij diverse masterclasses gevolgd in het modeltekenen. Zo voer Greet vele jaren mee op een klipper om les te krijgen van Igor Kusmirak uit Amsterdam. Haar inspiratie komt veelal uit haar woonomgeving. Deze expositie duurt tot en met 5 april.



Zondag 3 februari is Greet aanwezig in het kerkje om uitleg te geven over haar werk. Ook de 7 leden van het Kunst Kollektief zijn er dan inclusief de twee nieuwe leden Anneke Reeder (moderne sieraden en objecten van zilver) en Bert Klaver (Recycling kunst).

Er is zoals te doen gebruikelijk tijdens een open huis live muziek en natuurlijk staan koffie en thee voor u klaar. Van harte Welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten