donderdag 8 november 2012

WINTERMARKT MILDAM 24 NOVEMBER

Ook dit jaar wordt door het Kreatief Kollektief  van galerie It Alde Tsjerkje de traditionele wintermarkt georganiseerd. Dit jaar voor het eerst op zeven locaties en met ruim twee keer zoveel standhouders als voorheen! Een plattegrond met de route is op iedere locatie verkrijgbaar.
In galerie It Alde Tsjerkje, bij bloemsierkunst Trienke Reitsma, in restaurant Hof van Schoterland, de PKN kerk, boerderij Heida en boerderij van Essen en in gebouw van der Wier vindt men creatieve en kunstzinnige zaken zoals vilthoeden, kunstobjecten van drijfhout, glaskunst, metaalkunst, dierschilderijen, vintage theemutsen, mohair en batik artikelen, tuindecoratie, Hindelooper schilderwerk, quilts en patchwork, kaarten en geschenkverpakkingen, keramiek en keramiek sieraden, mozaïek, handgemaakte tassen, barbie en tienerkleding, bloemstukjes, hand beschilderde shawls, modern houtsnijwerk en nog veel meer.

De wintermarkt is van 10.00 - 17.00. De toegang en het parkeren zijn gratis. Parkeren is mogelijk op het weiland naast het kerkje (Schoterlandseweg 37).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten