dinsdag 2 juli 2013

OPEN HUIS 6 JULI

Tijdens het OPEN HUIS van zaterdag 6 juli kunt u als bezoeker van onze galerie aan de Schoterlandseweg 37 in Mildam zien hoe quilts worden gemaakt en er is een demonstratie Hindelooper schilderwerk.

In het kerkje is momenteel een duo expositie van broer en zus Spijker uit Haren/Mildam. Van Gerrit Spijker zijn er creaties in keramiek en Popkje Brouwer-Spijker toont haar uit vele lagen opgebouwde kleurrijke schilderijen.


Meer informatie over deze expositie vindt u onder dit artikel. Popkje Brouwer is tijdens het open huis aanwezig.

Verder vindt u in en om het kerkje keramiek en mozaïek, 3D kaarten en decotasjes, sieraden van keramiek en glas, patchwork, metaalwerk, glaskunst en tuindecoraties, Hindelooper schilderwerk en pentekeningen.

Metaalkunstenaar Hielke Dijk (lid van het Kreatief Kollektief dat de galerie runt) heeft onlangs deelgenomen aan de voorronde van zomerexpo in Amsterdam. Uit ruim 900 kunstwerken werd zijn werk "Weet jij Ut" (thema Aarde) gekozen door de jury om deel te nemen aan de tentoonstelling in het Gemeentemuseum in Den Haag. Deze tentoonstelling is te zien tot 15 september; meer info op www.zomerexpo.nlDe galerie is open van woensdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00. Entree is gratis.
U bent van harte welkom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten