maandag 2 oktober 2017

EXPOSITIE SCHILDERIJEN SYLVIE BOERSMA

Zaterdag 7 oktober gaat de nieuwe tijdelijke expositie van start vanaf 14.00. Het betreft schilderijen van Sylvie Boersma. Deze expositie duurt tot en met 17 december 2017.
"Vos in bos" is de naam van de expositie.
Onder de naam Sylver heeft zij een collectie schilderijen ontwikkeld waarin gelaagdheid en contrasten de boventoon voeren. De reis van de vos wordt weergegeven door middel van zwarte inkt, acryl, goudverf, bladgoud en verschillende collagetechnieken. Samen met een begeleidende stopmotion animatie is er een wereld gecreëerd waarin structuur en fantasie een grote rol spelen.


"SYLVER" heet het illustratiebedrijf van Sylvie. Zij doet illustratief werk voor o.a. tijdschriften en particulieren en wil zich gaan richten op het geven van workshops en cursussen. Na verschillende kunstopleidingen (waaronder Kunstacademie Minerva en de NHL) wil ze nu een ruimte betrekken in de Blokhuispoort in Leeuwarden van waaruit ze zal opereren. Ze wordt geïnspireerd door tegenstellingen: het licht in het duister, het lieflijke in het monsterlijke, het ruwe in het zachte. Meer info op www.sylverillustrations.jimdo.com.


Tijdens het Open Huis van zaterdag 7 oktober zijn de leden van het Kunst Kollektief en ook Sylvie Boersma in het kerkje om uitleg te geven over hun werk.
Zoals gebruikelijk is er live muziek en koffie/thee ontbreken niet.
Graag tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten