dinsdag 31 oktober 2017

OPEN HUIS 4 NOVEMBER 2017 MET SPECIALE GAST

Een bijzonder talent is onze gast tijdens het Open Huis van zaterdag 4 november. Van 14.00 - 17.00 is visual artist Tineke Noordzij uit Rotterdam aanwezig om live portretten te tekenen.
Ze maakt snelle portretten zowel met traditioneel schilder materiaal als digitaal via de iPad. Haar stijl is afwisselend expressionistisch en impressionistisch. Daarnaast schildert zij live dans en muziek, zoals mensen die tango of flamenco dansen, zangers en muzikanten. Bij evenementen, zoals bruiloften, schildert zij mensen onverwacht. Op verzoek doceert zij live dans schilderen of digitaal schilderen op de iPad. In haar vrije tijd schildert zij graag onderwerpen uit de natuur.


Tineke is in Mildam terecht gekomen via twee Friese dames, die zij onlangs portretteerde bij een evenement in Hoek van Holland. Het is de eerste keer dat zij buiten de Randstad op uitnodiging gaat schilderen. Wilt u uw portret in aquarel, kom dan 4 november langs; een portret neemt ongeveer tien tot vijftien minuten in beslag.


Tijdens het Open Huis is ook tijdelijk exposant Sylvie Boersma aanwezig. Zij kan u alles vertellen over haar schilderijen/collages. Deze expositie is nog te zien tot en met 17 december.


Het Kunst Kollektief heet u van harte welkom. Graag tot ziens!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten